Hopp til innhold

Bli en Julegiver

Lag og foreninger med en god idè – og hjerte for andre, kan bli julegivere.

Bli med på nettmøte 4. oktober

Har du lyst til å bidra til at noen andre får fine juleopplevelser – bli en julegiver og søk om penger til å gjøre noe fint for andre.

Bli med nettmøte for mer informasjon onsdag 4. oktober kl. 18.00-19.00. Meld deg på her Microsoft Virtual Events Powered by Teams

Ifjor ble nesten 4,5 millioner kroner fordelt på mange lag og tiltak – til juleglede for barn, unge og eldre – familier og enslige. Vi er mange julegivere. Og håper å få med enda flere.

Bli en Julegiver

Takk for at du er julegiver

Stiftelsene har julegave tradisjoner med å dele ut pengegaver til frivillige fra verdier skapt i banken hvert år. Mange lag og foreninger får flere millioner kroner i julegaver. Med Julegiver håper vi å inspirere flere til julegiverglede.

Tusen takk for at du er en som gir juleglede, skaper juleglade felleskap, inviterer og gjør julen bedre for andre.

Styret og ledelse i Sparebankstiftelsen Telemark takker Julegivere : Fv. Marianne Hegna, Kjersti Hole Haatveit, Morten Wexels, Gjertrud Eide, Jan Terje Olsen (daglig leder), Frøydis Straume, Kari Skoe Fredriksen Heiberg, Rune Laurantsen.

Storinnrykk på julebord. – Dette betyr mye for mange

i desember 2022 strømmet julebordgjestene til Raschebakken i Porsgrunn der Emil Sølyst og frivillig-teamet i Recovery og Tilfriskning (ROT) gjorde klar til julesamling.

– Pengene vi fikk fra stiftelsen hjalp veldig, sier Emil Sølyst, leder i ROT.

Les mer

Storinnrykk: Fv. Emil Sølyst, leder i Recovery og Tilfriskning (ROT) og Espen M. Sperre, fra ROT Tønsberg, er klare for storinnrykk. Foto: siri@krohnfagervoll.no

I 2021 fikk 22 lag og foreninger i Telemark to millioner kroner

Vera Pedersen og Mariann N. Sørlie i Senter 8 Varmestue i Porsgrunn kunne servere ekstra fine julepakker og godsaker i fjor. 22 frivillige lag, organisasjoner og nærmiljøsentre i Grenland og Telemark fikk to milioner kroner i julegave i fjor – hit tok de veien.

Les mer

Fv. Vera Pedersen og Mariann N. Sørlie i Senter 8 Varmestue, Porsgrunn. Foto: siri@krohnfagervoll.no

Sparebankstiftelsene er langsiktige eiere SpareBank1 Sørøst-Norge som gir gaver til allmennyttige formål i lokalsamfunn fra verdier bygd opp i banken. Stiftelsene støtter aktiviteter og prosjekter i lokalmiljøer i Telemark, Grenland, Nøtterøy-Tønsberg, Buskerud Vestfold og Modum. Les mer om stiftelsene her.

Vi heier på dere som ønsker å hjelpe!

Bli Julegiver – Søk her