Hopp til innhold

Søk gave til din juleaktivitet

Vi er fire sparebankstiftelser, alle eiere i SpareBank1 Sørøst-Norge, som går sammen om å gi ekstra millioner i gavemuligheter i et felles Julegiver-initiativ.

SØK HER

Frist er 5. desember og dere får raskt svar.

Vi er mange julegivere. Og håper å få med enda flere.

Bli en #Julegiver

Det er viktigere enn noengang at vi gjør julehøytiden bedre for hverandre og gir til de som trenger det mest. Spesielt nå med bekymringer som øker for mange i samfunnet.

Julegivergleden blant dere fantastiske frivillige lag og foreninger imponerer og inspirerer oss.

Vi gir julegaver til

Lag og foreninger som søker støtte til juleaktiviteter i våre lokalmiljø. I Telemark gir vi gaver tilknyttet lokalmiljø i Bamble, Porsgrunn, Skien, Siljan, Notodden, Midt-Telemark og tilhørende kommuner hvor SpareBank1 Sørøst-Norge har virksomhet .

Juleaktiviteter som inkluderer barn, unge, familier og enslige i lokalmiljøet vårt, de som trenger det mest. 

Du kan søke fortløpende, før 5. desember.

Styret og ledelse i Sparebankstiftelsen Telemark håper å inspirere enda flere til julegiverglede. Fv. Marianne Hegna, Kjersti Hole Haatveit, Morten Wexels, Gjertrud Eide, Jan Terje Olsen (daglig leder), Frøydis Straume, Kari Skoe Fredriksen Heiberg, Rune Laurantsen.

Takk for at du er julegiver

Stiftelsene har julegave tradisjoner med å dele ut pengegaver til frivillige fra verdier skapt i banken hvert år. Mange lag og foreninger har fått titalls millioner kroner i julegaver. Med Julegiver håper vi å inspirere flere til julegiverglede.

Tusen takk for at du er en som gir juleglede til andre, skaper juleglade felleskap, inviterer og gjør julen bedre for hverandre.

Julehilsen fra oss 🙂

I fjor fikk 22 lag og foreninger i Telemark to millioner kroner

Vera Pedersen og Mariann N. Sørlie i Senter 8 Varmestue i Porsgrunn kunne servere ekstra fine julepakker og godsaker i fjor. 22 frivillige lag, organisasjoner og nærmiljøsentre i Grenland og Telemark fikk to milioner kroner i julegave i fjor – hit tok de veien.

Les mer

Fv. Vera Pedersen og Mariann N. Sørlie i Senter 8 Varmestue, Porsgrunn.

Sparebankstiftelsene er langsiktige eiere SpareBank1 Sørøst-Norge som gir gaver til allmennyttige formål i lokalsamfunn fra verdier bygd opp i banken. Stiftelsene støtter aktiviteter og prosjekter i lokalmiljøer i Telemark, Grenland, Nøtterøy-Tønsberg, Buskerud Vestfold og Modum. Les mer om stiftelsene her.

Vi heier på dere som ønsker å hjelpe!

Bli #Julegiver Søk her