Skip to content

Gratulerer LoPe 7 år!  Mikrointegrering trengs.

Lovroste sosialentreprenør og inviterte til mer samspill. tekst/foto: siri@krohnfagervoll.no Politikere og støttespillere i bursdagsstemning lovroste og inviterte sosialentreprenør Peri Ilka Tincman og kollegaer i LoPe til mer samspill.    Viktig å virke sammen med sosiale entreprenører -Dere har en unik mikro metodikk som virker, hjelper mennesker gjennom systemet, men ikke minst med å få jobb, …

Les mer

Vil stoppe utenforskap og øke innovasjonskraften i regionen

Gedigen satsing på sosial inkludering og innovasjon. tekst/foto: siri@krohnfagervoll.no Sparebankstiftelser i SpareBank1 Sørøst-Norge gir 24 millioner kroner til Universitetet i Sørøst-Norge for å få fram ny innsikt som skal bidra til å stoppe utenforskap og øke innovasjonskraften i samfunnet.   Partene går sammen i en gedigen satsing på sosial inkludering og innovasjon. Les også Sparebankstiftelser …

Les mer

Fikk kickstart til Norway Cup. – Alle skal med😊

IF Skiens Grane gutter 16 fikk kickstart til Norway Cup, 20 000 kroner. Alle skal med!

Fotballklubben i Skien, IF Grane, er en av over 300 lag og foreninger i Telemark som fikk drøye 3 millioner kroner ved første utdeling av breddegaver i 2023. Sparebankstiftelsen Telemark gir tilbake til lokalsamfunnet fra overskudd i Sparebank1 Sørøst-Norge to ganger i året.

Les mer

Helsefagstudent Mugori Sadik drømmer om sommerjobb i eldreomsorg

Helsefagstudent Mugori Sadik (22) har full fokus på å søke sommerjobb i eldreomsorg. Hun håper å lykkes med aktiv jobbsøking og drahjelp fra Aktiv UngdomsJobb som starter nytt sommerkull 15. mars.

Vi er glade for å gi 400 000 kroner i støtte, for at unge, viktige ressurser i samfunnet, kommer seg inn i arbeidslivet.

Les mer

2,4 millioner til julegivere i Telemark – hit tok de veien

Sparebankstiftelsen Telemark gir 2,4 millioner kroner til Julegivere i 39 foreninger og nærmiljøsentre i Grenland og Telemark. Frivillige skaper julefellesskap og gir juleglede til barn og familier som trenger det mest.

Vi er fire sparebankstiftelser i Telemark, Buskerud Vestfold, Modum og Nøtterøy Tønsberg som står bak #Julegiver initiativet sammen med SpareBank1 Sørøst-Norge.

Les mer

2 millioner i julegaver: Hit tok de veien

Sparebankstiftelsen Telemark ga 2 millioner kroner i julegave til 22 frivillige lag, organisasjoner og nærmiljøsentre i Grenland og Telemark. – Julegaven fra stiftelsen betyr enormt mye. Nå kan vi kjøpe ekstra godsaker til jul, gi ved som varmer kalde boliger, og bygge urtehage sier gavemottakere fra Senter 8 Varmestue, LoPe Norge og Klyve Nærmiljøsenter.

Les mer